Telefon

+386 31 310 949

E-pošta

naravenpes@gmail.com

SPREJEM KLICEV

Pon - Pet: 12:00 - 19:00

Od Srčne želje in vse do Uresničitve sanj

Moja srčna želja me je pripeljala do vsega tega kar imam in kjer sem sedaj.

Dobila sem psa, havanskega bišona po imenu Jack. Kot veliko lastnikov psov v Sloveniji sem poslušala “strokovnjake” za vzgojo in dobila rezultat – nevzgojenega psa. Takrat pa sem pogled na vzgojo in pasji svet popolnoma spremenila. Predvsem se mora zahvaliti oddaji Šepetalec psom.

Začela sem z najbolj značilnim popravkom – z zvokom: “Tsch”.  In nisem mogla verjeti, da je res delovalo. Takrat se je v meni zgodil preklop in začutila sem: “To je to, to si želim delati! Želim pa spoznati njega in se šolati pri njemu”.

Ker je bila želja po delu s psi tako močna, sem se vpisala na Srednjo veterinarsko šolo. Tam me je čakala prva preizkušnja. Po 6 mesecih sem se izpisala iz šole, ker me je psihično ubijala. Ampak želje po delu s psi mi ni vzelo!! Tako sem se vpisala na Srednjo zdravstveno šolo v Ljubljani ter jo z lahkoto uspešno končala. Šola mi je hkrati dopuščala, da sem se vzporedno osebnostno razvijala.
Tekom teh štirih let so se dogajali majhni in neopazni koraki, ki so me pripeljali do današnjega dne.

 

Pot po Severni Ameriki in Cesar Millan

Leta 2013 sem s skupino odšla na svoje prvo duhovno potovanje po Severni Ameriki. V Sedoni sem na enem izmed vortexov dobila prvo vizijo in jasen znak, kam pelje moja pot. Videla sem, kako sedim na vrhu hriba, obkrožena s psi, zraven pa je stal Cesar Millan. Moje znanje o psih se je od tistega trenutka začelo poglabljati samo od sebe. Enostavno sem razumela pasji svet.

Po vrnitvi iz ZDA sem na internetu opazila, da v Zagreb 1. Oktobra 2014 prihaja Cesar Millan. Seveda sem morala iti. Hkrati pa sem dobila ponovno potrdilo, da sem na pravi poti. Izmed vse množice, ki je bila tam, sem imela ravno jaz intervju za hrvaški časopis o Cesarju.

Obisk Centra Pasje Psihologije Cesar Millana

Leta 2015 me je pot ponovno zanesla na duhovno potovanje v Severno Ameriko. Kot češnja na vrhu torte je bil na koncu potovanja obisk Centra Pasje Psihologije Cesar Millana, kjer sem bila prisotna na treningu poslušnosti.
Kmalu sem začela svoje znanje zapisovati. Aprila 2016 sem ustvarila FB stran: Naraven pes ter začela z vzgojo in prevzgojo psa na naraven način. Sama šola Cesar Millana je bila precej draga, zato sem se odločila, da se zaposlim. Začela sem delati kot medicinska sestra – pripravnica. Delo me ni najbolj veselilo, ampak zaradi mojih najbližjih mi je uspelo.

Cesar Millan – šolanje pri vzorniku

Čez nekaj mesecev je postalo jasno, da imam dovolj denarja za obisk šole Training Cesar’s Way, ki jo je osebno vodil sam Cesar Millan. Nato pa sem začela samo še odštevati dneve.
Danes, ko sem pisala to objavo (op: tekst je bil prvič objavljen na FB 12. novembra 2017), sem se spomnila vseh svojih začetnih korakov in dogodkov, ki so me pripeljali do sem. Do šolanja pri izredno srčnem človeku, mojem vzorniku in strokovnjaku o živalskem vedenju.

Sedaj delam, kar sem si od 2011 srčno želela. Pomagam psom in izobražujem lastnike. Moja srčna želja se je popolnoma izoblikovala in v 6. letih izpolnila! V tem času pa so se mi izpolnjevale drobne, a vseeno srčne želje.

Rada bi se zahvalila čisto vsakemu, ki je mi je stal ob strani na moji poti in mi še vedno stoji in podpira!
Hvala!!!

 

NO DREAM IS TOO BIG! C. Millan

 

Priporočene vsebine

%d bloggers like this: