Telefon

+386 51 216 016

E-pošta

naravenpes@gmail.com

Odpiralni čas

Pon - Pet: 12:00 - 20:00

Velikokrat dobimo vprašanje: “Po kakšni metodi pa vi učite?”

Na to vprašanje je dejansko nemogoče odgovoriti. Zakaj

Vsi vemo, da je VSAK pes edinstven in vsak pes, ter lastnik potrebuje njemu primeren način. Zato pri nas ne boste našli INSTANT rešitev.

Kaj to pomeni? To pomeni, da ni ena in edina tehnika primerna za vsakega psa, temveč se prilagodimo vedenju psa, genetike in nagonu kot pasme.

Ne bomo vas učili trikcev pri vzgoji, saj imamo zato program ZABAVNA POSLUŠNOST. S trikci, psa ne bomo naučili lepega vedenja, prav tako od njih ne boste veliko odnesli, kar se tiče zaupanja in spoštovanja. S trikci se preprosto samo zabavamo in psu omogočimo, da razgiba svoje možgančke, saj mora povezovati kombinacijo gibov in dotikov, ter ugotoviti kaj jim prinese nagrado.

Tudi psa NE boste stradali, da bi pri nas delal, prav tako vam ne bo potrebno dajati celotnega obroka na sprehodu (zunaj)! Saj ne želimo, da vaš pes postane obseden na hrano zaradi lakote oz da sprehod postane glavni vir vznemirjenja, saj pes ve, da bo le tako dobil svoj obrok.

Učili vas bomo pasje psihologije, katera vam bo prinesla zanje, katerega boste uporabljali celo življenje. Saj le dobro razumevanje psov, prinese dober in trden odnos.

Pasja psihologija zajema:

  • učenje telesne govorice psa, kaj nam sporoča
  • učenje komunikacije
  • pravilno uporabo pripomočkov, ki jih lahko dobite na današnjem tržišču
  • pravilno potrjevanje vedenja in korekcij
  • nadaljevanje vzgoje v šolanje psov

če združimo v celoto, kaj lahko pričakujete, da bosta osvojila od tega.

Pes bo hodil sproščeno ob vaši nogi, na popuščenem povodcu. Znal bo nadzirati svoje nagone, prišel bo na klic, znal bo počakati na svojem mestu, bil bo sproščen. Moteči faktorji v okolju mu ne bodo predstavljali prevelikega stresa.

Kaj pa osnovna povelja, naju boste naučili?

DA, naučili vaju bomo povelja kot so: SEDI, PROSTOR, POLEG in ODPOKLIC, ki vam pride prav v vsakdanjem življenju.

Vse to vas bomo naučili, pogoj pa je, da boste VI sodelovali. Nimamo čarobne palčke, ki bi psa naredili poslušnega, temveč ste VI sami ta čarobna palčka, ki bo mogla veliko vaditi, delati in hoditi na treninge.

Foto: Gaj Rudolf

 

V naših programih boste prejeli TRANSITIONAL LEASH od Heather Beck- K9 LIFELINE, katerega uporabljamo za pravilno komunikacijo preko povodca, poleg tega boste potrebovali polno torbico s priboljški, po želji pa vam za učenje odpoklica svetujemo piščalko ACME, saj je odpoklic predstavlja ekspresno hitro vrnitev k vodniku.

 

Priporočene vsebine

%d bloggers like this: