IZOBRAŽEVALNI PROGRAM ZA PASJE INŠTRUKTORJE, oSKRBNIKE PSOV V HOTELIH TER PASJE SPREHAJALCE
Program je oblikovan tako, da vam ponudi več kot 90 ur intenzivnega usposabljanja, kjer boste pridobili neprecenljive izkušnje in znanje za delo s psi.

SHADOW PROGRAM

Z velikim veseljem vas vabimo, da se pridružite našemu Shadow Programu, ki je namenjen vsem, ki želijo postati pasji inštruktorji. Program je oblikovan tako, da vam ponudi več kot 90 ur intenzivnega usposabljanja, kjer boste pridobili neprecenljive izkušnje in znanje za delo s psi.

Moja pot, se je ravno pričela s shadow programom v ZDA, kjer sem kar nekaj trenerjev spremljala in dodobra spoznala njihovo prakso delovanja. Od skupinskih treningov, individualnih ur, varstva psov in poglobljenega razumevanja njihovih pristopov. Tako sem spoznala tudi različne tehnike in se usmerila v tehniko, ki je bila meni najbližje in to je delo preko dobrega in trdnega odnosa s psom.

V Ameriki se mi je ponudila tako tudi priložnost sodelovanja s trenerjem, ki sodeluje s Hollywoodskim svetom. Delala sem z dobermani Slyvestra Stallona in s hibridi kraljevskega para Malezije.

Trenutno sem v procesu učenja pri STSK9, ki je znanstveno podprta glede tehnik šolanja in daje poudarek na dobrem odnos LASTNIK-PES

Kaj je shadow program? Shadow program je, ko oseba nekaj dni “zasleduje” in opazuje kako poteka delo v našem centru, ki se ukvarja z vzgojo, prevzgojo, varstvom, sprehajanjem in nego psov.

Program poteka INDIVIDUALNO, ker se le tako lahko posvetim tebi, saj te verjetno to delo veseli in navdušuje, hkrati pa želim dati največ znanja, kar ga lahko sprejmeš.

Program je sestavljen iz teoretičnega dela, ki ga hitro prenesemo v praktični del in vadiš na različnih psih, z različnimi karakterji in različne starosti.

Izogibam se tipičnim šolskim sistemom za predajanje znanja, katerim na koncu sledi pisni preizkus.

Sama verjamem, da največ znanja sprejmemo takrat, ko nismo pod pritiskom kaj vse se moramo naučiti, zapomniti in imamo možnost spraševanja, hkrati pa boš imel možnost imeti veliko  praktičnih vaj, z različnimi pasmami in karakterji.

Kako pa izgleda preizkus?

Na preizkusu boš praktično vsak dan, kjer te učim, popravljam, spodbujam in ti razložim napake ali nevarnosti, v katere bi lahko zašel. Končni preizkus bo zadnji dan, kjer mi preko pogovora poveš, kaj vse si se naučil in preko praktičnega dela, kjer mi pokažeš vso znanje, ki si ga prejel.

Delal boš od mladička- starejšega psa, od vzgoje – poslušnosti in predvsem kako sodelovati z lastnikom!

Program traja 10 dni,  od jutra do popoldneva  (TERMINI PO DOGOVORU)

Po 10 dneh, se lahko odločiš za nadgradnjo, kjer stopiš na pot pasjega trenerja in dobiš tudi naš certifikat po opravljenih preizkusih!

Šolanje traja eno leto, delaš z različnimi psi in pričneš tudi z vodenjem skupinskih treningov.

Dobiš 100% dostop do naših programov in se tudi po končanem delu, še vedno lahko izobražuješ.

Kaj lahko pričakujete?

* Strokovno vodstvo: Naše izobraževanje vodi Tjaša Kovač, članica kinološke zveze IACP, ki ima bogate izkušnje z delom z različnimi pasmami in vedenjskimi izzivi.

* Praktične izkušnje: Program vključuje delo z agresivnimi in reaktivnimi psi ter pravilno socializacijo, kar vam bo dalo trdne temelje za nadaljnje delo.

*Najnovejše tehnike in pristope, ki se jih učim od svetovno znanih trenerjev.

*Veliko poudarka na igri in dobrem odnosu.

*Kako komunicirati s strankami in jih motivirati.

* Individualni pristop: Vsak udeleženec dobi individualno podporo in navodila za delo s psi, kar zagotavlja optimalno učenje in napredek.

* Možnost imate delati tudi z lastnim psom

* Udobno okolje: Naš center razpolaga z notranjim ogrevanim prostorom, kar omogoča redne treninge ne glede na vremenske razmere, kot tudi poligon kjer vadimo ob lepem vremenu.

* Po končanem programu dobite potrdilo

* Ne zavežete se s pogodbami!

Cena: 3500€

Kako se prijavite? Za prijavo ali več informacij nas kontaktirajte na telefonsko številko 031 310 949 ali pošljite e-pošto na naravenpes@gmail.com. Veselim se, da se spoznamo in skupaj rastemo v svetu pasje vzgoje!

Varstvo psov
Izobraževalni tečaj za bodoče pasje inštruktorje, oskrbnike psov, sprehajalce psov ter ljubitelje pasjega sveta. Shadow program poteka individualno, med junijem in septembrom.