Sprehajanje psov

Odločitev za najem sprehajalca psov je odlična za ljudi, ki so veliko zdoma in ne morejo pravočasno sprehoditi svojega ljubljenčka.

Ali pa pride v življenju tako, da zbolimo ali se poškodujemo in potrebujemo pomoč tretje osebe. Greste na dopust, kužka pustite pri starših ali starih starših, te pa ne zmorejo v polnosti zadovoljiti vseh potreb. Zato smo tu za vas!

Vsak pes je edinstven, prav tako pa so edinstvene potrebe in tega se mi zavedamo in v skladu s tem tudi delujemo.

Izbira uradnega sprehajalca psov, z opravljenim izpitom v Sloveniji za oskrbnika hišnih živali je odgovorna odločitev.

Prav tako ima Naraven pes pasjo šolo, kjer je poudarek na vzgoji in prevzgoji psov, vodimo varstvo psov in različne aktivnosti. Izkušnje z delom psov smo pridobivali tako v Sloveniji, kot v tujini, največ v ZDA. Smo tudi člani kinološke zveze IACP.V Ameriki smo delali na različnih področjih od dela z mladički, pubertetniki, odraslimi psi, kot tudi z najtežavnejšimi. Tam smo tudi opravili poseben tečaj za pasjega sprehajalca.

Fotogalerija

Sprehajanje psa

Kako pri nas poteka sprehajanje?

Dobili se bomo pri vas, na spoznavnem obisku, kjer se bomo spoznali in dogovorili vse podrobnosti. Vašega psa pridemo iskat na vaš dom in ga tam tudi sprehodimo oz se lahko odpeljemo v bolj umirjeno okolico in se ga sprehodi z ostalimi kužki.

Cilj je, da vas bo kuža lahko sproščeno pričakal dokler se ne vrnete oz v kolikor ste bolni ali poškodovani, da z vami v miru počiva.

Na sprehodu se tudi povadi malo poslušnosti in tako dodatno zaposlimo možgančke. Vsekakor pa strmimo k temu, da se kuža počuti varno in nam zaupa.

Omejitve

Česa ne dovolimo, ko smo na sprehodu?

CENA 1 URNEGA SPREHODA

20 €