Tjaša Kovač

Moje ime je Tjaša Kovač in sem ustanoviteljica pasje šole Naraven pes v Ljubljani in Medvodah.
Moje izobraževanje o pasjem šolanju (vzgoja in prevzgoja psov) je potekalo v Kaliforniji pri Cesar Millanu, kjer sem opravila šolo Training Cesar’s Way.

Opravila sem tudi mnogo online programov (Robert Cabral, Richard Heins, …).
V ZDA sem prevzgajala psa hibrida kralja in kraljice Malezije, ter dobermana znanega ameriškega igralca Silvestra Staloneta.

Leta 2018 sem opravila tečaj: Working with E-collar

Leta 2019 sem svoje znanje še nadgradila pri Heather Beck v Utahu, kjer sem se učila pravilne socializacije in dela z agresivnimi ter reaktivnimi psi na programu SHADOW PROGRAM.

Leta 2022 sem pričela z izobraževanjem STSK9- MVP, ki temelji na osnovi naravnih nagonov in poslušnosti.

Fotogalerija

Center Naraven pes

Naraven pes je nastal z namenom, pomagati psom in ljudem, da bi zaživeli v harmoniji in imeli srečno sobivanje. Zato se v naši šoli predvsem posvečamo individualnem delu pri vzgoji/ prevzgoji psa in na psa gledamo holistično. Zavedamo se, da je vsak pes drugačen in potrebuje njemu primeren pristop, ter prav tako vsak lastnik potrebuje drugačen pristop, pri razumevanju pasje psihologije.

V naši šoli je v program, če želi, vključen tudi lastnik. Saj vemo, da se večina vedenjskih težav pri psu začne pri nas ljudeh. Skozi program, ki ga vodi Žiga Kovač, vodnika psa nauči tehnike dihanja za sproščanje predvsem pa delata na vodnikovi samozavesti- odločnosti in umirjenosti.

V mojem življenju so me stalno spremljali psi.

Bila sem vodnica Havanskega bišona Jack-a, ki nas je leta 2018 zapustil. Nato pa je v moje življenje pritačkal Belgijski ovčar- Malinois po imenu Ice. Kateri mi tudi pomaga pri vzgojah in prevzgojah psov.